Αποστολές & επιστροφές

Τρόπος και χρόνος αποστολής

Με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και την επιβεβαίωση της τηλεφωνικά  για την διαθεσιμότητα των προϊόντων ,  η εκτέλεση της αποστολής πραγματοποιείται περίπου σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης .
 
Τα έξοδα και η ευθύνη αποστολής είναι φροντίδα του πελάτη . Η ελάχιστη επιβάρυνση για αποστολή είναι 5 ευρώ και κυμαίνεται ανάλογα  με την παραγγελία , την περιοχή και τον όροφο μετά από σχετική συμφωνία.
 
Ακύρωση παραγγελίας

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για την αποστολή αυτής. Μετά την ενημέρωση, δεν θα υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.
Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα  έξοδα μεταφοράς.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας , με e-mail ή τηλεφωνικώς ή μέσω faxεργάσιμες ημέρες και ώρες ) .
Αν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχεία του  τραπεζικού λογαριασμού σας ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τραπεζικά έξοδα.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει άμεσα .
   
   
Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
 
Αλλαγές ή/και Επιστροφές προϊόντων είναι δεκτές εντός 10 ημερών από την αγορά τους.
Αλλαγές ή/ και Επιστροφές προϊόντων δεν  είναι  δυνατόν  να  γίνουν  αποδεκτές  αν  έχουν  καταστραφεί  οι  συσκευασίες  των προϊόντων  ή  έχει  υποστεί  οποιαδήποτε  φθορά  έστω  και  κατά  την  μεταφορά.
Εάν  δεν  συντρέχουν  οι  πιο  πάνω  λόγοι,  είναι  δυνατή  η  αλλαγή  με  την  προϋπόθεση  ότι  ο πελάτης  θα  προσκομίσει  το  προϊόν  στην  έδρα  μας  και  θα  αναλάβει  το  κόστος  μεταφοράς.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail ή τηλεφωνικώς ή μέσω fax (εργάσιμες ημέρες και ώρες)

Λίγα λόγια για μας

Ο ιδρυτής της PASSΕΠΙΠΛΟ , Σωτήρης Πασσάλης , εβρισκόμενος από το 1961 στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της κατασκευής επίπλων διατηρώντας ένα όραμα ανάπτυξης , δημιούργησε το 1971 μια βιοτεχνία επίπλων που μόλις σε μια δεκαετία ( 1981) εξελίχθηκε σε δυναμική μονάδα μαζικής παραγωγής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , εκσυγχρονίζοντας τον μηχανολογικό της εξοπλισμό και με υψηλούς στόχους , άριστη τεχνική κατάρτιση , απόλυτη ακρίβεια στη λεπτομέρεια και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος , καταξιώθηκε στην ελληνική αγορά συνδέοντας το όνομά της με εγγύηση σταθερής καλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή .

Επικοινωνία

  • 210 9768008 210 9768578
  • info@passepiplo.com

Facebook

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com